1 9 11 13 10 10 1

Hakkımızda

2005 yılından bu yana bilgisayar sektöründe geniş bir yelpazede hizmet veren şirketimiz, ilkeli ve müşteri odaklı ürün ve hizmet satışları ile kurumsal destek hizmetlerine ağırlık vererek büyümeyi ve müşteri memnuniyetine özen göstermeyi temel ilke edinmiştir.

Hızla artan müşteri kitlesi ve yoğun kurumsal talepler sonucunda 2009 yılı itibariyle Internet Web Hizmetleri ve İntranet Çözümler alanında da servis vermeye başlamıştır. Geçen zaman sürecinde uzmanlığını üst seviyelere taşıyan şirketimiz gelecek yıllarda da özel ve özgün bir anlayışla etkinlik, üretim, satış ve hizmet tanıtımı konularında çok yanlı kazanç sağlayacak hizmetleri en uygun koşullarla vermeye devam edecektir.

Misyonumuz

  • Standartları yüksek ve kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak
  • Müşterilerimizin değerli olan zaman ve haklarına saygı duymak,

Vizyonumuz

  • İçinde bulunduğumuz toplumun değer yargılarına en üst seviyede değer vererek ülkemize karşı olan sorumluluğumuzun bilincinde hareket etmek ve ulusal değerlere katkıda bulunma çabasında yer almak,
  • Faaliyet alanlarımızda ve yaptığımız işlerde özgün çalışmalar yapmak ve farklılıklar oluşturarak kalıcı izler sağlamak,

 

 

Firmamızda,


Bilgisayar, Elektronik, Fotokopi ve Faks Makinaları Bakımı, Bilgisayar Satış ve Bakım, Her Türlü Sarf Malzeme Satışı İle Notbook, Netbook tamiri hizmeti verilmektedir.

 

2012© Malatya Bilsis Bilgisayar Ltd.Şti.